Palvelut


Fysioterapiahenkilökuntamme ohjaa ja
opastaa Sinua tai ryhmääsi kaikissa kunnonylläpitoon
ja -kohennukseen liittyvissä asioissa:

*Suositut kahvakuula- sekä muut kiinteytysliikunnat ohjatusti
*Koko kehoa vahvistavat kuntoutuslaitteet/uudet suomalaiset Hur-laitteemme
*Fysikaaliset hoidot ja kunto-ohjaukset
*Lantionpohjakuntoon harjoitteet: yksilö/ryhmät
*Lymfaterapia, akupunktio, kuumakiviterapia, hermoratahieronta, intialainen päähieronta...
*Räälöidyt Tyky-/hemmottelu-/liikuntapäivät esim. työ- tai juhlaporukoille
*Kokous- tai luentotilaa sekä sauna. Lisää vaihtoehtoja neuvotellen. Tilamme muuttuvat moneksi!


Fysioterapia/Fysikaaliset hoidot

Fysioterapeutti on liikkumis- ja toimintakyvyn sekä kuntoutuksen asiantuntija.
Fysioterapia on terapiaa, jonka tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Yleensä fysioterapian toimenpiteet kohdentuvat synnynnäisen vamman, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen aiheuttamaan alentuneen toimintakyvyn edistämiseen fysioterapeuttisen ohjauksen ja neuvonnan, terapeuttisen harjoittelun sekä manuaalisen terapian keinoin.

Lue lisää
 

Työfysioterapeutin palvelut

Työfysioterapeuttien asiantuntemukseen kuuluvat fyysinen kuormittuminen työssä, kuormittumisen arviointi sekä työn ja työympäristön kehittäminen ergonomiatietoa soveltaen. Työ painottuu terveyden edistämiseen ja työhön liittyvien sairauksien ennalta ehkäisyyn.

Lue lisää
 

Klassinen hieronta/Urheiluhieronta

Klassinen hieronta on käsin tehtävää kehon pehmytkudoksiin kohdistuvaa käsittelyä, johon kuuluu viisi perusotetta: sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus

Lue lisää
 

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa hierotaan yläselkää, hartioita, niska, pää ja kasvoja. Hoito suoritetaan lempein ja kevein, mutta kuitenkin napakoin ottein. Pää hierotaan vaihdellen rauhoittavia ja reippaita otteita. Hieronta toteutetaan tuolilla istuen ja asiakkaalla on vaatteet päällä koko hoidon ajan. Intialainen päähieronta on käsittelynä todella rentouttava ja osa asiakkaista jopa nukahtaa hoidon aikana.

Lue lisää
 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty on osana itämaista lääketiedettä mm. Intiassa, Tiibetissä, sekä Havaijilla. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen hoidossa ja hermostollisten ongelmien hoidossa.

Lue lisää
 

Lymfaterapia

Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää imusuonten toimintaa. Lymfaterapian otetekniikka on hyvin kevyttä. Otteet ovat tasaisia ja rytmisiä noudattaen imusuonten omaa supistustoimintaa. Imusuoniston kuljetuskyvyn kasvaessa kudoksissa ja solujen välitilassa oleva nestekuorma sekä valkuaisaineet pääsevät pois kudoksesta ja turvotukset laskevat.

Lue lisää
 

Lantionpohjanlihasten testaus/ kuntoutus

Lantionpohjan lihasten harjoittaminen on tehokas tapa vähentää virtsan karkailua tai estää se kokonaan. Kyseisiä lihaksia voidaan harjoittaa tahdon alaisesti.

Lue lisää
 

Akupunktio

Akupunktiota käytetään kivun hoitoon (mm. tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, hermosärky, migreeni, päänsärky).

Lue lisää
 

Shiatsu

Shiatsu on yli tuhat vuotta vanha japanilainen sormilla painamis- ja parantamistekniikka, joka pohjautuu pitkälti kiinalaiseen lääketieteeseen. Alun perin shiatsu on ollut kiinalaisen akupunktion japanilainen vastine.

Lue lisää
 

Jumpat

Huom!  KKK- Kiinteydy Kuntoudu Kuukaudessa. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme suunnittelevat kanssasi ohjelman, jonka avulla saavutat näkyviä tuloksia sisäisesti ja ulkoisesti kuukaudessa. Mittaukset ja tutkimukset ohjelman alkaessa ja päättyessä.
Kysy lisää: 013-224087 tai info@fysioterapiasulavi.fi

Lue lisää
 

Kuntoilutila

Tervetuloa kuntoilemaan syksyllä 2011 uudistuneeseen kuntoilutilaamme. Käytössäsi on kotimaiset laadukkaat HUR-laitteet. Voit keskittyä treenaamiseen ilman painojen kolinaa ja vastusten lisääminen ja vähentäminen hoituu vaivattomasti ilman että joutuisit nousemaan välillä kuntoilulaitteesta. Vastusta riittää varmasti kaikenkuntoiselle ja tasoiselle kuntoilijalle.

Lue lisää
 

Kokous/ Sauna tilat

Tiloissamme on viihtyisä jumppasali. Salimme muuntautuu tarpeen mukaan myös kokous/juhlatilaksi. Voit  viettää Hyvän Olon talossamme mm. virkistyspäiviä, Tyhy-päiviä, juhlatilaisuuksia (syntymäpäivät ym. juhlat) max. 60 istumapaikkaa.

Lue lisää
 

Tyhypäivät

Tuo yrityksesi/yhteisösi/kaveriporukalla virkistäytymään/kokoustamaan Hyvän Olon Taloon. Räätälöimme juuri Teidän tarpeisiinne soveltuvan ohjelman. Voimme sisällyttää ryhmänne ohjelmaan sisä/ulkoaktivitetteja, terveysaiheisia luentoja sekä käytössänne on viihtyisät kokous ja saunatilat. Tiloissamme järjestyy myös kahvitukset ja ruokailut toiveitten mukaan.

Lue lisää