Kuntoilutila

Tervetuloa kuntoilemaan syksyllä 2011 uudistuneeseen kuntoilutilaamme. Käytössäsi on kotimaiset laadukkaat HUR-laitteet. Voit keskittyä treenaamiseen ilman painojen kolinaa ja vastusten lisääminen ja vähentäminen hoituu vaivattomasti ilman että joutuisit nousemaan välillä kuntoilulaitteesta. Vastusta riittää varmasti kaikenkuntoiselle ja tasoiselle kuntoilijalle.

HUR edustaa tämän päivän kehittyneintä kuntosalilaiteteknologiaa. 20 vuotta kestäneen tieteellisen tuotekehityksen tuloksena on paineilmaan perustuva laitesarja, joka on syntynyt yhteistyössä eri yliopistojen sekä fysiologian ja biomekaniikan johtavien asiantuntijoiden kanssa ympäri maailman.

Kaikki HUR-laitteet on varustettu ainutlaatuisella Luonnollinen Voimansiirto - Natural Transmission™ -mekanismilla. Tämä paineilmaan perustuva vastusmenetelmä mukautuu lihaksen tuottamaan luonnolliseen voimaan ja tekee laitteella harjoittelusta miellyttävää ja turvallista. Paineilmavastuksen ansiosta HURin laitteet soveltuvat aloittelevasta kuntosaliharjoittelijasta pyörätuolikäyttäjään.

• Harjoittelu HURin laitteilla on turvallista. Kaikki voimansiirtoon liittyvät osat on koteloitu.
• Laitteiden vastusta on helppo säätää portaattomasti.

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme voivat laatia sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan kuntoiluohjelman ja kuntoilutilaan saa aina tarvittaessa henkilökohtaisen ohjaajan mukaan.